HTML

Utolsó kommentek

Megölte barátnőjét, amikor megtudta, hogy az férfi!

2009.09.27. 13:57 Suneee

 2009-09-26 17:31 barikád.hu


A 33 éves, volgográdi Vlagyimir F. két esztendeje egy szentpétervári turistaúton ismerte meg a nála három évvel fiatalabb Kamilát. A pár nemsokára összeköltözött a Volga-menti városban.

A nő soha nem beszélt a múltjáról, de ez annyira nem zavarta Vlagyimirt, hogy házassági ajánlatot tett Kamilának. A nő ezt azzal hárította le, hogy még nem kész egy ilyen komoly lépésre és több időt kért.

Ez féltékenyé tette a férfit, aki ezután figyelni kezdte barátnője levelezését. Hűtlenségre utaló jelekre nem bukkant, ám legnagyobb megdöbbenésére azt látta több küldeményt egy bizonyos Kirillnek címeztek. Ekkor jött rá, hogy a nő voltaképpen transzszexuális.

A levelekből Vlagyimir kiolvasta: Kirill több évvel ezelőtt Ausztráliába utazott, hogy ott Kamilává operáltassa magát. Később, Oroszországban jogi értelemben is nővé vált.

A férfit annyira megrázta az „árulás", hogy a barátnőjét, amint hazaért, agyonlőtte. Ezután felvágta ereit, de megmentették.

Vlagyimir most előzetes letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

Barikád.hu kommentár: Ha engednek a liberális törekvéseknek, a beteges eszmék terjedése révén a jövőben szaporodni fognak az ilyen, és ehhez hasonló esetek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tsonline.blog.hu/api/trackback/id/tr341410616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása