HTML

Utolsó kommentek

SRS képek - felhívás

2008.05.25. 18:37 tsonline

Fotótárat szeretnék létrehozni SRS műtéti eredményekről. A képtár célja, hogy műtétre készülő TS-ek láthassák, melyik orvostól milyen műtéti eredményre számítsanak.

Kérek mindenkit, aki már átesett az SRS-en, és szeretne részt venni a képtár létrehozásában, küldjön fényképet az SRS eredményéről.
Természetesen sem nevet, sem nicket nem kell megadni, csak pár adatot: elsősorban az operáló orvos nevét, a műtét idejét, és a fényképezés dátumát.
Lehetőleg jó minőségű, digitális fényképezőgéppel (lehetőleg nem mobiltelefonnal) készült fényképeket várunk, lehetőleg egy eredményről többet is az e-mail címünkre: tsonline@freemail.hu

Aki a közeljövőben szeretne átesni SRS-en, és segítene a képtár gazdagításában, lehetőleg több képet is készítsen: a műtét után közvetlenül, majd később, mikor már a sebek meggyógyultak.

Köszönöm előre is mindenkinek a segítséget.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tsonline.blog.hu/api/trackback/id/tr73486949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása